Woningbouw & nieuwbouw

De term ‘nieuwbouw’ wordt gehanteerd voor nieuw gebouwde woningen. Ook gebouwen met een moderne uitstraling die in korte tijd zijn gebouwd, krijgen vaak de benaming nieuwbouw. Voor de bouw van een woning is een gespecialiseerd team nodig. Zo werken gespecialiseerde bouw- of klusbedrijven in opdracht van een opdrachtgever, aannemer, architect en / of projectontwikkelaar.

Kennisbouw.nl kan u behulpzaam zijn bij het ontwerp en de bouw van uw nieuwbouwwoning of gebouw. In samenwerking met gespecialiseerde bouwbedrijven, kunnen onze vakmensen uw woning of nieuwbouw op efficiënte en gedegen wijze bouwen.
Heeft u een bouwvergunning nodig?

Kennisbouw.nl verzorgt de benodigde bouwtekeningen en regelt, indien u dat wenst, de gehele aanvraag van de bouwvergunning voor u.
De bouw is mensenwerk. In het moderne bouwproces, spelen de volgende personen een rol:

  • De initiatiefnemer
  • De ontwerper
  • De bouwer
  • De gebruiker

Hoewel het nog steeds meer voorkomt dat iemand zijn eigen huis bouwt, wordt het meeste bouwen gedaan door gespecialiseerde bouwbedrijven die in opdracht van een opdrachtgever, aannemer, architect, projectontwikkelaar, en nu ook klusbedrijven die een gebouw plaatsen.

Projectontwikkelaars laten op eigen initiatief kantoren, bedrijfspanden en wooncomplexen ontwerpen en bouwen om die naderhand te kunnen verkopen.

Kantoren woningbouw nieuwbouw:

Er zijn veel kantoor gebouwen in de steden. De trend in Nederland is dat veel nieuwe kantoren gebouwd worden langs de snel- en uitvalswegen. Door deze nieuwbouw komen de kantoren in de binnensteden leeg te staan. Door deze leegstand terug te dringen worden de kantoren omgebouwd tot woningbouw nieuwbouw.

Neemt u gerust contact
met ons op voor de mogelijkheden.

Vraag uw offerte aan

WhatsApp chat