Hoe zit dat eigenlijk?

BTW & Woningonderhoud

BTW & Woningonderhoud                Hoe zit dat eigenlijk?

Een veel gestelde vraag bij werkzaamheden aan woningen,  is de vraag hoe het zit met de BTW. Voor het uitvoeren van werkzaamheden kom je zowel 9% als 21% vaak tegen als BTW tarief. Zoals met alle belastingen, leuker kunnen we het niet maken, wel duidelijker.

9% BTW uitsluitend voor particulieren
Is uw woning ouder dan 2 jaar? Dan kunt u de volgende werkzaamheden belast met het voordelige 9% tarief laten uitvoeren. Isoleren, schilderen, stukadoren en behangen. Voor het gemak zijn de vetgedrukte werkzaamheden gelinkt naar de site van de belastingdienst, zodat u daar e.e.a. in detail kunt raadplegen.

Vragen over BTW?
Heeft u vragen over belasting en verbouwen. Kortom extra zekerheid over de verstrekte informatie? Via de site van de belastingdienst wordt over dit onderwerp meer informatie verstrekt. Raadpleeg daarvoor deze link» of bel de belastingtelefoon.

Meer weten over Isoleren, schilderen, stukadoren en behangen?
schilder-Apeldoorn.nl staat u met persoonlijke raad en daad terzijde. Bel Emanuel Meijer Telefoon: 06-44493953 of mail naar info@schilder-apeldoorn.nl

Bouwtechnisch Adviseur Emanuel Meijer staat u graag te woord

Mail Emanuel: info@schilder-apeldoorn.nl of

Bel Emanuel Mobiel 0644-493953

Persoonlijk & professioneel

Bouwtechnisch Adviseur Emanuel Meijer staat u graag te woord. Schilder Apeldoorn werkt met persoonlijk bouwtechnisch adviseur Emanuel Meijer. Vanuit zijn meer dan 30 jaar ervaring in de bouwwereld de uitgelezen persoon om met uw aanvraag direct aan de slag gaan. Nadat er met u contact is geweest om de werkzaamheden goed door te spreken wordt, op basis van het gevraagde specialisme, hierbij de juiste partij uit ons netwerk geselecteerd. Nadat de bouwtechnisch adviseur een scherp tarief voor de werkzaamheden heeft uit onderhandeld wordt dit verwerkt in een offerte naar u toe. Zo weet u van te voren goed hoe het totale kostenplaatje in elkaar zit. Vanzelfsprekend wordt met de gewenste oplevertijden rekening gehouden en is snel schakelen geen enkel probleem. Op deze manier ontzorgd Schilder Apeldoorn u tijdens het hele project.

Vraag uw offerte aan

Kennisbouw.nl exploiteert nu ook:

Contact

Voor vragen en/- of meer informatie neem vrijblijvend contact met ons op

Bezoekadres            Meander 251             6825MC Arnhem (Gld) 

06-44493953

emanuel@www.schilder-apeldoorn.nl

Laat een bericht achter

WhatsApp chat