Winterschilder

Schilder Apeldoorn Winterschilder. Nu 10% korting.

De Winterschilder staat van 21 oktober 2016 tot en met 17 maart 2017 weer voor u klaar. U heeft 10% winterkorting op de manuren.

Bij Schilder Apeldoorn (de betaalbare schilder in uw regio) bent u aan het juiste adres voor al uw binnen- en buitenschilderwerkbehangwerk en stukadoorswerkzaamheden. Wij verzorgenschilderwerk in diverse kleuren met lakken van top kwaliteit. Tevens verzorgt Schilder ApeldoornSpack spuiten, Airmix en Airless Latex spuiten in Gelderland en Nederland. Onze vakmensen komen bovendien graag bij u langs voor een gedegen advies op maat.
Mob: 06-44493953

Voor bedrijven, particulieren bedrijven en organisaties is het aantrekkelijk schilderwerk uit te laten voeren in de winter. Door gebruik te maken van de winterschilder en de subsidieregeling zullen de kosten van het schilderwerk voordeliger uitvallen dan wanneer het in de zomer wordt uitgevoerd.

De winterschilder subsidieregeling is komen te vervalen waren het niet dat Schilder Apeldoorn voor het toekennen van de winterschilder subsidie zijn eigen aantal regels heeft opgesteld. De winterschilder Schilder Apeldoorn verzorgt voor u als opdrachtgever de administratieve afhandeling, zodat u direct gebruik kunt maken van deze winterschilder regeling. In de winter geeft de winterschilder één manuur korting per dag op behang sauzen glasweefsel en schilderwerk.

 

 

 

 

 

 

 

Binnenwerk

Al jaren is het gebruikelijk dat binnen de winterschilder schilderwerkzaamheden gestimuleerd worden door het verstrekken van een Winterschilder wintersubsidie, voor particulieren, bedrijven maar ook non-profit organisaties is deze wintersubsidie leverbaar.

Net als in voorgaande seizoenen verleent het Hoofdbedrijfschap Afbouw en Onderhoud geen aantrekkelijke winterschilder premies voor onderhoud binnen schilderwerk meer. Dit is nu helaas te komen vervalen vandaar dat de winterschilder Schilder Apeldoorn zelf de korting geeft.

Buitenwerk

Sinds vorig jaar was er nog de premieregeling uitgebreid met een subsidie voor de extra kosten voor afgeschermd buitenwerk. In tegenstelling tot de premie voor binnenwerk wordt deze premie Dit is nu helaas te komen vervallen vandaar dat de winterschilder Schilder Apeldoorn zelf de korting geeft.

Door gebruikmaking van professionele afschermingsmiddelen heeft de winterschilder Schilder Apeldoorn ons zelf de mogelijkheid geboden om vakwerk af te leveren in na zomerse maanden. Dit kan alleen door gebruik te maken van daartoe geschikte materialen die door de bedrijfstak in samenwerking met de verffabrikanten zijn ontwikkeld. De winterschilder hebben een verkorte uithardingstijd, waardoor ramen en deuren zeer snel weer gesloten kunnen worden.

Kleuradvies

Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Het Schilder Apeldoorn team.

Gratis offerte aanvragen