Structuurverf? Schilder Apeldoorn bellen

Structuur verfen & structuur rollen.

Bij Schilder Apeldoorn (de betaalbare schilder in uw regio) bent u aan het juiste adres voor al uw binnen- en buitenschilderwerkbehangwerk en stukadoorswerkzaamheden. Wij verzorgenschilderwerk in diverse kleuren met lakken van top kwaliteit. Tevens verzorgt Schilder ApeldoornSpack spuiten, Airmix en Airless Latex spuiten in Gelderland en Nederland. Onze vakmensen komen bovendien graag bij u langs voor een gedegen advies op maat.
Mob: 06-44493953

Structuurverf aanbrengen:

Voor een mooi resultaat is een goede ondergrond een basisvoorwaarde.
Verwijder daarom eerst alle slechte verflagen en repareer alle scheuren en gaten met een daarvoor bestemd vulmiddel.

Reinig  de wand met een verfreiniger of met water met een scheutje ammonia.
Vergeet niet goed na te spoelen en huishoud handschoenen te gebruiken. Daarna goed laten drogen.Isoleergrond voorkomt dat nicotine en roestvlekken zichtbaar worden in de nieuwe laag.

Behandel de muur met een voorstrijk voor structuurverf en pleisters. Dit heft de zuigende werking van de ondergrond op en zorgt dan voor een goede hechting.

Eerst de verf goed roeren om de structuurverf goed te mengen. Bij het aanbrengen in de hoeken, langs de plinten en de kozijnen eerst met een kleine kwast een strook schilderen.De grote oppervlakken met een blokwitter of verfroller.

De uiteindelijke structuur aanbrengen na 5 à 10 minuten, doormiddel van een structuurroller. deze structuurrollen zijn in diverse structuren te verkrijgen.
Grote vlakken verdelen in aparte vlakken. Na 24 uur is de structuur uitgehard Gereedschap goed reinigen met water en zeep zodat u deze weer kunt hergebruiken.


Schilder Apeldoorn is onderdeel van Kennisbouw BV

Gratis offerte aanvragen