Impregneren gevels? Hydrofoberen Schilder Apeldoorn bellen !

Bij Schilder Apeldoorn (de betaalbare schilder in uw regio) bent u aan het juiste adres voor al uw binnen- en buitenschilderwerkbehangwerk en stukadoorswerkzaamheden. Wij verzorgenschilderwerk in diverse kleuren met lakken van top kwaliteit. Tevens verzorgt Schilder ApeldoornSpack spuiten, Airmix en Airless Latex spuiten in Gelderland en Nederland. Onze vakmensen komen bovendien graag bij u langs voor een gedegen advies op maat.
Mob: 06-44493953

Naast traditioneel schilderwerk, kunnen wij ook het reinigen en isoleren van gevels en muurwerken voor u verzorgen.

Schoonmetselwerk

Een baksteen is poreus en grof van substantie hierdoor hebben algen, uitlaatgassen en micro-organismen vrij spel. Op de lange termijn zullen deze verontreinigingen schade aanrichten om nog maar te zwijgen van het aanzicht. Schilder Apeldoorn heeft zich gespecialiseerd in het vakkundig reinigen van schoonmetselwerk d.m.v. hoge druk waterreiniging op 110 gr. Celsius in combinatie met Hydrofoberen.
 

 

 

 

 

 

 


Hydrofoberen

Hydrofoberen is een moeilijk woord voor het behandelen van schoonmetselwerk met een kleur loze substantie die waterafstotend is. Zowel in de nieuwbouw als in de traditionele bouw is vochtdoorslag een veel voorkomend probleem. Vaak worden er ingrijpende en met name dure oplossingen aangedragen, terwijl de oorzaak er niet mee verholpen wordt. Een betaalbare en prijsbewuste oplossing is Hydrofoberen!

Hydrofoberen

 

 

 

 

 


Muurwerken

Een onbehandelde gevel is een uitstekende voedingsbodem voor micro-organismen. Vaak wordt gekozen voor een nieuwe afwerklaag terwijl de oude laag nog in goede technische conditie verkeerd, echter optisch is de gevel niet meer in goede conditie. Het behandelen van de gevel kan dan uitkomst bieden.

Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Schilder Apeldoorn is onderdeel van Kennisbouw.nl

Gratis offerte aanvragen