Behangen? Schilder Apeldoorn bellen

Behangen:

Bij Schilder Apeldoorn (de betaalbare schilder in uw regio) bent u aan het juiste adres voor al uw binnen- en buitenschilderwerkbehangwerk en stukadoorswerkzaamheden. Wij verzorgenschilderwerk in diverse kleuren met lakken van top kwaliteit. Tevens verzorgt Schilder ApeldoornSpack spuiten, Airmix en Airless Latex spuiten in Gelderland en Nederland. Onze vakmensen komen bovendien graag bij u langs voor een gedegen advies op maat.
Mob: 06-44493953

Omdat behangen vaak veel tijd kost, kan het een belastende klus voor u zijn.
Schilder Apeldoorn biedt u graag een helpende hand. Onze ervaren behangers kunnen iedere behang klus op efficiënte wijze voor u klaren. En dat bespaart u tijd en moeite.

Onze behangers maken gebruik van verschillende soorten behang. Afhankelijk van uw wensen, de situatie en de kwaliteit van de muur, kan er onder andere een keuze worden gemaakt in dikte van het behang. Zitten er veel scheuren in uw muur? Dan kan er gekozen worden voor een extra dekkend behang.

Vinylbehang:
Vinylbehang kan gemakkelijk worden gereinigd en beschadigt niet snel. Vinylbehang is een voorbeeld van een behang met een extra dekkende werking.
Ook in vinylbehang heeft u ruime keuze tussen verschillende designs.

Papierbehang:
Papierbehang is het zogenaamde standaard behang. Het is verkrijgbaar in enorm veel kleuren en motieven, waardoor papierbehang fungeert als ideale decoratieve afwerking voor de woon- of slaapkamer.

Glasweefsel:
Glasweefsel behang is een ideale wandbekleding voor ondergronden waaraan eisen worden gesteld m.b.t. stootvastheid en scheuroverbrugging.
Het is een veelzijdige, flexibele en sterke wandafwerking met een lange levensduur. Het glasweefsel wordt in kleur afgewerkt met saus of brandwerende latexverf (mat of zijdeglans).

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Schilder Apeldoorn is onderdeel van Kennisbouw BV

Gratis offerte aanvragen